A l’agost, cinema amb una oferta variada de gèneres: musicals, westerns i altres

Imatge
19/07/2012
Els dissabtes, sessions infantils familiars

Atenent una petició històrica dels nostres usuaris, la Filmoteca obre les sales del Raval durant el mes d'agost amb una programació que inclou la commemoració dels centenaris de Gene Kelly i de Sam Fuller, un cicle de Jacques Tourneur i la continuació de la retrospectiva Berlanga. Consulteu els nous horaris de la programació, de l'exposició i de la Biblioteca del Cinema.

Atenent una històrica petició dels usuaris, la Filmoteca obre les sales del Raval durant el mes d’agost amb una programació destacada, desitjant que estigui a l’alçada de les expectatives del nostre públic. Celebrem dos centenaris il·lustres: el de Gene Kelly i el de Sam Fuller. Musicals i comèdies versus cinema policíac i bèl·lic al més pur estil del classicisme de Hollywood. Jacques Tourneur, un altre realitzador amb carisma, hi afegeix altres títols emblemàtics del cinema negre i, molt especialment, els grans clàssics del gènere fantàstic produïts per la RKO.

Donem continuïtat a la retrospectiva cinematogràfica dedicada al Raval i l’exposició El Raval al Raval. Imatges d’un barri. També podeu rematar el cicle dedicat a Berlanga idegustar noves propostes d’animació per a adults . 

Durant els mesos d’estiu alguns dels nostres serveis canvien d’horari:

  •  Sessions infantils familiars: tindran lloc els dissabtes a les 17.00 hores durant els mesos de juliol, agost i setembre.  Les sessions matinals de diumenge es reprendran a l'octubre.
  •  L’exposició El Raval al Raval es podrà visitar de dimarts a diumenge de 16.00 a 21.00 hores
  •  La Biblioteca de Cinema ofereix els seus serveis de dilluns a divendres de 10.00 a 14.30 hores.