Acollim la presentació del festival Wallay de cinema africà

Imatge
30/04/2018
Amb una sessió especial el dimarts 1 de maig a les 20h

El certamen Wallay! Barcelona African Film Festival vol ser un viatge a la diversitat i creativitat del continent africà narrat a través del seu llenguatge cinematogràfic i de les seves expressions culturals, amb les mirades i veus dels seus propis realitzadors. Dimarts 1 de maig, la Filmoteca acull la presentació d'aquest nou festival amb una projecció especial del film 'Price of Love', que ens presentaran la seva directora i productor, Hermon Hailay i Max Conil.

Cuinat entre Abidjan, Johannesburg i Maputo, entre Niamey, Ouagadougou i Luanda ... des de Pamplona i Festival WallayBarcelona, el festival Wallay pretén obrir un pont creatiu entre el continent africà i Barcelona, cimentat sobre les produccions de la indústria cinematogràfica africana, fins ara molt desconeguda a les nostres pantalles. El certamen vol reivindicar la qualitat del cinema que es fa als països africans i generar una major presència d'aquestes produccions, i dels professionals que les fan possibles, a les pantalles catalanes.

Dimarts 1 de maig, a les 20.00 h, el festival es presenta a Barcelona amb la projecció del film etíop Price of Love, una incursió urbana pels submóns d'Addis Abeba, la capital del país. El film, un drama sobre la prostitució i el tràfic de doines etíops a l'Orient Mitjà, comptarà amb una presentació a càrrec de la seva directora, Hermon Hailay, i del seu productor, Max Conil. La pel·lícula ha tingur força ressó a festivals internacionals, i ha guanyat diversos premis al festival de cinema africà Khouribga i al festival panafricà de cinema d'Ouagadougou, entre d'altres.