Ampliem termini d'inscripció del Premi del Públic Jove del Cinema Europeu

Imatge
29/04/2019

Sigues jurat del Premi del Públic Jove del Cinema Europeu i passa un dia a la Filmoteca de Catalunya amb els teus amics.

Busquem joves d’entre 12 i 14 anys, amants del cinema, que el proper diumenge 5 de maig de 2019 (de 9.30h a 18.30h) vulguin fer de jurat al Premi de Cinema Jove Europeu instituït per l’Acadèmia del Cinema Europeu, juntament amb joves de 55 ciutats i 34 països d’Europa.

El jurat jove haurà de triar, d'entre els tres films nominats, quin és el millor per rebre el premi a millor pel·lícula juvenil europea de l’any:

LOS BANDO, Christian Lo, Ficció. (Noruega/Suècia)
OLD BOYS, Toby MacDonald. Ficció. (Regne Unit/Suècia)
FIGHT GIRL, (Vechtmeisje), Johan Timmers, Ficció. (Holanda/Bèlgica)

Abans de cada projecció, els monitors i les monitores de Drac Màgic,  introduiran les pel·lícules, proposant tècniques per analitzar-ne les imatges i el contingut, i conduiran el debat després de cada visionat. Al final, quan el jurat les hagi vist totes tres, tindrà lloc la votació secreta.

L’acte de lliurament del Premi es podrà seguir a través del web yaa.europeanfilmawards.eu

Les projeccions seran en versió original subtitulades. Els joves esteu convidats a dinar a la Filmoteca i podeu anar acompanyats de dos adults que podran assistir a les projeccions, però no als debats ni al dinar.

L’actriu Mireia Oriol i l’actor Pol Hermoso participaràn a la jornada explicant la seva experiència com a actriu de cinema, tv i teatre, als joves membres del jurat.

 


INSCRIPCIONS

Data límit: dimecres 1 de maig de 2019

Envia un missatge electrònic a filmoteca.taquilla@gencat.cat  i nom i cognoms del  pare o mare o representant legal i les dades del/ de la menor:  nom, cognoms, edat amb el document d’autorització signat pel pare o mare o tutors legals i fotocòpia del seu DNI i emplenar l’enquesta que ens servirà per preparar el treball de dinamització de la jornada,

El dia 5 de maig heu de portar l’autorització signada i fotocòpia del DNI dels tutors, si no l’heu enviat abans.

Les places són limitades i les inscripcions es realitzaran per ordre d’arribada, i no seran vàlides sense confirmació per part de la Filmoteca.

 


 

Els objectius de l’Acadèmia del Cinema Europeu, EFA, a l’instaurar el 2012 el Premi del Públic Jove, són promocionar l’accés dels joves a la cultura cinematogràfica europea i augmentar el seu interès i coneixement de la societat, la història i la diversitat de la cultura europea. Així mateix, encoratjar la participació dels joves en un esdeveniment compartit de forma simultània en diferents ciutats europees i formar part activa en la comunitat europea.

L’Acadèmia del Cinema Català, membre de la xarxa d’acadèmies de cinema europeu, Film Academies Network, FAN of Europe col·labora en l'organització d'aquest acte.