Creadors en dos temps. El cinema: debat entre Albert Serra i Pere Portabella

Imatge
04/12/2014

Un cicle organitzat pel Consell Nacional de la Cultura i la Fundació Palau.

El cicle Creadors en dos temps, organitzat per la Fundació Palau i el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA), pretén estimular el debat i la reflexió sobre el present i el futur de la cultura amb artistes i creadors de generacions diferents i disciplines culturals diverses.

És un projecte que vol lligar present i futur a través de les converses entre professionals de generacions diferents (no només per edat, sinó també pel context cultural que els ha tocat viure) i de sis disciplines culturals amb mercats diferencials i diversos: el teatre, la música, l’art, la literatura, el cinema i la fotografia.

La Filmoteca participa en aquest cicle acollint, com a centre de referència del cinema a Catalunya, un debat sobre el context, els processos o les experiències que marquen el present i el futur del cinema a Catalunya. Una conversa que protagonitzaran dos cineastes reconeguts, Albert Serra i Pere Portabella, i que presentaran Isona Passola, vocal del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA), i Pere Almeda, director de la Fundació Palau. Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, moderarà el diàleg.

Debat entre Pere Portabella i Albert Serra. Presentació de Pere Almeda i Isona Passola. Modera Esteve Riambau.

Sessió gratuïta.