Avui segona sessió: cinema i videoart en el marc del Screen Festival de Barcelona

Imatge
17/05/2012

La present edició de l'Screen Festival posa de manifest les estretes relacions entre cinema i videoart. Les dues sessions que acollim volen ser una petita mostra d'aquestes sinergies.

Enguany iniciem la nostra col•laboració amb l’Screen Festival, trobada anual de videoart de Barcelona. En aquesta edició les relacions entre cinema i videoart tenen un paper força destacat. Les dues sessions que acollim volen ser una petita mostra d'aquestes sinergies: 

Primera sessió:  dissabte 26 de maig, a les 16.30 h, a la sala Laya, es podrà veure Hors-Cadre, Swiss Film Experiments (AAVV,1966-2009), un projecte d’investigació en què han intervingut diverses institucions dedicades al cinema i l’audiovisual artístic suís. Adeena Mey y François Bovier, iniciadors del projecte, faran una presentació dels materials projectats parlant de la fragmentada escena experimental a Suïssa des del 1950.
 

Segona sessió:  dimarts 29 de maig, a les 21.40h, a la sala Laya, el programa Art & Cinema: projectes en la intersecció serà presentant pels seus comissaris: Lluís Miñarro (director d'Eddie Saeta), Simon Field (director d'Illuminations Films) i Marco Muller (director del Festival de Roma) a partir de la projecció d’una selecció d’obres de Flatform, col•lectiu italià d’artistes; fragments d’Aita, carta al hijo, de José María de Orbe; Hollywood Talkies, d’Oscar Pérez i Mia de Ribot; El muerto y ser feliz, de Javier Rebollo; i un dels vídeos que forma part de la instal•lació Primitive d’Apichatpong Weerasethakul.

 

Imatges