El Meu Primer Festival descobreix als més petits la màgia del cinema

Imatge
07/11/2018
Enttre el 10 i 2l 25 de novembre acollim sis projeccions d'aquesta Mostra amb votacions, cine-concerts i presentacions

Els caps de setmana de novembre, les nenes i els nens d’entre 2 i 12 anys són els veritables protagonistes d'El Meu Primer Festival, que arriba de nou a la Filmoteca amb propostes per a tots els gustos. A A més de poder veure pel·lícules d'arreu del món, els infants anys podran gaudir de concursos, votacions i... altres sorpreses!

La Filmoteca és, des de l'any 2012, una de les seus d'El Meu Primer Festival, una mostra adreçada als més petits que inclou una programació plena de creativitat i imaginació, amb sessions que combinen música i cinema, votacions, presentacions i altres activitats. El Meu Primer Festival, coordinat per l'associació cultural Modiband, ocuparà les nostres sales entre el dissabte 10 i el diumenge 26 de novembre, en els horaris habituals dedicats a les sessions familiars: els dissabtes i els diumenges a les 17.00 h.

Parvana (Nora Twomey, 2017)Des d'un corprenedor film d'animació que ens arriba de la llunyana Swazilàndia als clàssics de Mickey Mouse, passant per un film -també d'animació- que permetrà als cinèfils més petits viure l'experiència d'un camp de refugiats palestins, o pel film guanyador del passat festival d'Annecy (una reflexió a l'entorn de les dures condicions de vida de les famílies, i en especial de les dones, a l'Afganistan contemporani), El Meu Primer Festival ofereix un ventall d'opcions per a tots els gusts.

A més, el festival compta amb convidats com el director d'animació Jean-Luc Granjon i l'especialista en animació Fabien Erlinghäuser, experts que introduiran els infants en les tècniques més modernes i que els ajudaran a contextualitzar els films que projectem. A banda, també hi ha previstes altres presentacions i s'ha articulat un sistema de votacions per a que els nois i noies que assisteixen a les sessions puguin escollir el seu film predilecte d'aquesta edició.