Homenatge al director Theo Angelopoulos

Imatge
07/05/2012

El divendres 11 de maig, a les 17.00h, el director Pere Alberó, assistent de direcció d'Angelopoulos, ens presentarà el documental sobre el director grec desaparegut el 24 de gener d'aquest any. També tindrà lloc un col·loqui per fixar la seva trajectòria cinematogràfica i personal

Theo Angelopoulos va morir el gener d'aquest any. La Filmoteca li vol retre un record amb la projecció del documental Una mirada sobre el prado que llora (2004) de Pere Alberó, assistent de direcció del director grec al film La mirada d'Ulisses que tindrà lloc el divendres 11 de maig (17.00) en sessió gratuïta per a tots els públics. El documental d'Alberó dibuixa el retrat del cineasta, el dietari del  rodatge de la pel·lícula Eleni i una visió del paisatge dels pobles del nord de Macedònia.

A més de la projecció, també es celebrarà un col·loqui sobre l'obra d'Angelopoulos amb la participació dels professors Àngel Quintana i José Enrique Monteerde, del director Pere Alberó, moderat per Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya.