La Biblioteca del Cinema estrena "Millennium" una nova plataforma per consultar el catàleg BEG

Imatge
21/02/2013

La Biblioteca del Cinema estrena “Millennium”, una nova plataforma per consultar el seu fons bibliogràfic.

El programa Millennium implica tot un seguit de millores per als nostres usuaris.  Mitjançant una interfície senzilla, el catàleg incorpora diverses millores: permet la consulta de documents per paraula clau, frase, títol o matèria i ofereix suggeriments de millora de la cerca. Una de les novetats és que els usuaris reben avisos automàtics per correu electrònic de venciment de documents en préstec o de l’arribada de documents reservats.

L’adreça de consulta és la següent:  http://catalegclassicbeg.cultura.gencat.cat

Entre els avantatges del nou sistema destacar que podran:

  •  Renovar els documents que tinguin en préstec abans de la data d’expiració d’aquest. Tres dies abans de la data de retorn els usuaris rebran un correu electrònic recordant-los la finalització del préstec.
  • Reservar documents que actualment estan en préstec. Els usuaris rebran un correu electrònic indicant  la seva disponibilitat un cop siguin de nou a la Biblioteca.
  • Crear llistes bibliogràfiques temàtiques a partir del fons de la Biblioteca.
  • Conèixer l’estat actual dels punts de penalització (recordeu que el retard en el retorn es penalitza per dia i document amb un punt. Un cop arribats als 9 punts, es bloquejarà el servei de préstec durant 7 dies).

“Millennium” també suposa millores per a la gestió interna de la Biblioteca, tant pel que fa a la catalogació i als controls de publicacions periòdiques com a la circulació dels documents.