Mostra fotogràfica documental del mural que Keith Haring va pintar a la Plaça Salvador Seguí fa 25 anys

Imatge
03/03/2014
El nou mural s’ha instal•lat al costat del MACBA, al mur que uneix el carrer Ferlandina amb la Plaça Joan Corominas.

Fins al 31 de març descobriu al nostre vestíbul com treballava l'artista fa 25 anys.

La Filmoteca de Catalunya, com a entitat  participativa en el programa “Raval Cultural”, acull la mostra fotogràfica documental sobre el mural fins al 31 de març 

El 27 de febrer farà vint-i-cinc anys que l’artista nord-americà Keith Haring va dur a terme el mural Todos juntos podemos parar el sida a la plaça Salvador Seguí del Raval, on actualment trobem situada la seu de la filmoteca de Catalunya.  Posteriorment l’obra de Haring es va instal·lar al mur que dóna a la plaça Coromines, al costat del MACBA.

Keith Haring (Pensilvania, Estats Units, 1958) va ser un artista i activista social nord-americà de la generació pop i la cultura urbana americana dels anys 80. La seva obra és actualment a diferents museus del món tot i que gran part de la seva obra s’ha perdut atesa la `fragilitat que té el “grafitti” en espais públics.  

El Districte de Ciutat Vella, en el marc del Raval Cultural, i el MACBA, s’han encarregat de dur a terme una reproducció del mural de Haring la presentació del qual es va fer el dijous 27 de febrer, el mateix dia que l’artista el va pintar.