La Filmoteca de Catalunya participa al Festival '48H Open House BCN', el dissabte 19 d'octubre

Imatge
Imatge
28/10/2012
El dissabte d'11 a 14.00 hores. En grups de 25 persones

A la seu de la Filmoteca conviuen espais oberts al públic amb una oferta cinematogràfica polivalent

La Filmoteca de Catalunya se suma en la segona edició del Open House, als 150 edificis que celebren jornades de portes obertes aquest cap de setmana en el marc del '48H Open House BCN', el Festival d'Arquitectura de Barcelona.  El dissabte, 19 d'octubre, d'11.00 a 14.00 hores es podrà visitar l’edifici del Raval, obra de l’arquitecte Josep Lluis Mateo. La visita es farà en grups de 25 persones, cada 20 minuts per ordre d'arribada. 

A la nova seu de la Filmoteca de Catalunya conviuen espais oberts al públic amb una oferta cinematogràfica polivalent i les oficines de la institució. L’edifici, de 7.500 m2, és un volum de formigó vist que s’integra perfectament en el seu entorn, ja que prop del 40 % de la seva superfície es troba sota la nova plaça que s’ha creat, i la planta baixa és concep com un espai obert a la plaça. L’espai interior s’organitza al voltant de dos «moviments»: el descendent, cap a la foscor de les sales de cinema, i l’ascendent, cap a la llum.

El festival '48H Open House BCN' consolida el seu format, diversifica la seva oferta i amplia les formes de participació en la tercera edició que se celebrarà aquest cap de setmana.  En aquesta quarta edició el festival ha ampliat, a més,  les formes de participació amb l'objectiu que els protagonistes siguin tots els que participin de l'esdeveniment.  L’edició d’enguany compta  amb un gran equip de voluntaris i amb la potenciació de les xarxes socials com a eines de comunicació i difusió.

 

Imatges