‘La gran il·lusió. Relat intermitent del cinema català’, líder d’audiència de dilluns a TV3

Imatge
08/01/2019
La docusèrie, coproduïda per l’ICEC, la Filmoteca i TV3, va aconseguir una quota d’audiència del 18,1 % amb més de 500.000 espectadors. El programa va ser líder absolut en la seva franja, amb un avantatge de 5,1 punts respecte a la segona opció més vista

L’estrena de “La gran il·lusió. Relat intermitent del cinema català” ahir dilluns en el prime time de TV3 va ser líder d’audiència a Catalunya ahir dilluns.

El primer capítol, titulat “I la llum es va fer”, el van seguir 501.000 espectadors i va obtenir una quota del 18,1%. L’espai va ser líder destacat de la franja (i va superar de 5,1 punts el segon classificat).

L’audiència de ‘La gran il·lusió’ només va ser superada pel ‘TN Vespre’ que es va emetre immediatament abans, i va contribuir a fer TV3 líder d’audiència global d’ahir dilluns, amb una quota del 15,4%.

La docusèrie ‘La gran il·lusió. Relat intermitent del cinema català’ és una producció de TV3 i l’ICEC-Filmoteca de Catalunya amb la col·laboració d’EGEDA i Costa Est Audiovisuals, dirigida per Àlex Gorina i Esteve Riambau, amb realització de Mai Balaguer. El programa explica, per primera vegada, la Gran Història i les petites històries del cinema a Catalunya des dels inicis l’any 1896 fins la dècada dels 50. El programa mostra l’aventura d’un cinema supervivent i en destaca els moments més decisius prioritzant les experiències humanes abans que l’opinió dels experts. Sense presentador perquè sigui totalment atemporal, la sèrie dona veu als testimonis i protagonistes d’aquesta història.