L'espectacle músico-cinematogràfic de Toni Xuclà

Imatge
15/05/2019

Tres tresors cinematogràfics dels anys trenta seran el teló de fons d'aquest espectacle a càrrec del músic Toni Xuclà.

El guitarrista, compositor i productor Toni Xuclà presentarà diumenge 19 de maig a les 19.30 h a la Sala Laya Shen Nü i altres tresors amagats, un espectacle de música en directe i cinema basat en tres històries filmades als anys trenta, una de xinesa, una de catalana i una de japonesa: Shen Nü (Xangai, 1934), El més sublim (Costa Brava, 1926, film conservat al 2CR de la Filmoteca) i Sanko i el pop (Japó, 1934).

Els tres films, que parlen de tresors, es presenten d’una manera sorprenent, saltant de l’un a l’altre, sense perdre el fil. Música i cinema s’uneixen per explicar històries que parlen de la bondat humana per sobre de la maldat, de la importància de l’amor i de la protecció de la família.

Shen Nü i altres tresors amagats, que compta amb la col·laboració de la Filmoteca de Catalunya, China Film Archive, l’Ajuntament de Sabadell i Casa Àsia, és la darrera proposta de Toni Xuclà. Músic de llarga trajectòria, és membre del grup Menaix a Truà, productor, entre altres, de Miquel Gil, Sopa de Cabra, Ovidi Montllor, Pau Alabajos, Gema 4, Maria Salgado i Ginesa Ortega, i ha col·laborat amb Ramon Mirabet, Txarango, Ja t’ho diré, Georges Moustaki, Tomatito, Armando Manzanero, Toti Soler, Dolo Beltran i Gato Pérez. Els músics que acompanyen l’artista en aquest espectacle són Eva Kaué (veu i teclats), Oriol Aymat (violoncel) i Ravid Goldschmidt (hang).

 

Toni Xuclà: Shen Nu i altres tresors amagats
Diumenge 19 de maig / 19.30 h Sala Laya