L'espectadora 1.000.000 de la Filmoteca al Raval programa una sessió

Imatge
31/05/2019

Emma Villavecchia va ser l'espectadora 1.000.000 a la seu del Raval de la Filmoteca des de la seva inauguració el 21 de febrer de 2012. Amb aquest motiu li vam oferir la possibilitat de ser programadora per un dia, i el títol que ha triat ha estat l'obra mestra de Wim Wenders 'París, Texas', que ella mateixa presentarà dimecres 5 de juny a la Sala Chomón.

La Filmoteca de Catalunya va assolir el passat 8 de febrer la xifra màgica del milió d’espectadors a la seva seu del Raval, inaugurada el 21 de febrer de 2012. Emma Villavecchia va assistir a la projecció de Lucky a la Sala Chomón, una pel·lícula que formava part del cicle Els millors films de l’any 2018, i així es va convertir en l'espectadora 1.000.000.

L’Emma, que ens va explicar que acaba de tornar de Los Angeles i que era una usuària esporàdica de la Filmoteca, va rebre com a recompensa un abonament anual i una visita guiada personalitzada a la Filmoteca, a més de la possibilitat de triar una de les pel·lícules de la programació de la Filmoteca. El títol que ha seleccionat, i que ella mateixa presentarà dimecres 5 de juny a les 20.00 h, és París, Texas, film de Wim Wenders que va rebre la Palma d'Or i el Premi de la Crítica Internacional al Festival de Cannes.

Imatges

Documents: