Participem a la Festa Major del Raval amb la projecció gratuïta d'El conte de la princesa Kaguya

Imatge
13/07/2018
Dissabte 14 i diumenge 15 de juliol, a les 17.00 h

El cap de setmana del 14 i el 15 de juliol, la Filmoteca participa a la Festa Major del Raval amb la projecció gratuïta, a les 17.00 h, del film d'animació japonès 'Kaguyahime no monogatari' / 'El cuento de la princesa Kaguya', el darrer film d'Isao Takahata, un dels artífexs dels reconeguts estudis Ghibli amb Hayao Miyazaki.

Basada en El conte del tallador de bambú, un conte folklòric japonès del segle X, El cuento de la princesa Kaguya narra la història d'un tallador de bambú que troba, en un dels seus dies de treball al bosc, una canya que Kaguyahime no monogatari / El cuento de la princesa Kaguya (Isao Takahaya, 2013)brilla. Quan la talla apareix una nena diminuta i el tallador de bambú decideix criar-amb la seva dona. Quan és més gran, la petita Kaguya es converteix en una dona molt bella, i té molts pretendents No obstant això, Kaguya no vol estar amb cap d'aquests pretendents, perquè sap que no pertany a aquest món.

Amb la projecció gratuïta d'aquest film, un de les històries més belles mai rodades en el món de l'animació, la Filmoteca s'aboca de nou, com ja ha fet en edicions anteriors de la Festa Major del Raval, a la celebració col·lectiva dels veïns i les veïnes del barri on s'ubica. Les invitacions per al film, que agradarà tant als petits com als grans, es poden recollir a la taquilla de la Filmoteca.