'Tabu' i la DJ Georgina Fernández protagonitzen l'últim 'DJ de Cinema" comissariat per Isabel Coixet

Imatge
19/04/2017
Divendres 21, a les 22.00 h, la reconeguda DJ punxarà a la sala Chomón

Soul, breaks, garatge i disco, cap gènere no es resisteix a Georgina Fernández -aka BabyG-, una DJ i productora respectada arreu del món i amb una sensibilitat única. Amb més de vint-i-cinc discs a l'esquena, divendres 21 d'abril serà a la Filmoteca per posar música en directe a un dels grans clàssics del cinema mut, el 'Tabu' fruit de la col·laboració entre F. W. Murnau i Robert J. Flaherty.

Dj de CinemaVeritable entusiasta de la música, Georgina Fernández va ser una activa promotora de l'escena local de la seva Barcelona natal fins que el 2004 es va traslladar a Londres per formar, amb Pete Herbert, la banda L.S.B., una de les pioneres del so nu-disco. Amb ell ha publicat discs a segelles tan prestigiosos com Eskimo, Rekids, Skylax, Bpitch Control, Crosstown Rebels, My Favorite Robot i, per descomptat, al seu propi segell, Superdiscoteca. Des de Londres i Berlín, on resideix des del 2008, DJ Georgina Fernández -coneguda també com a Baby G i com a integrant de l'aclamat projecte Dance Disorder- ha estat cap de cartell de les sessions a Fabric London, Berghain Panorama Bar, Robert Johnson, Watergate.i a festivals com  Burning Man, WMC, Garden, Melt...

Divendres 21 d'abril, a les 22.00 h, ella serà l'encarregada d'oficiar l'últim DJ de Cinema comissariat per Isabel Coixet, i que coorganitzem amb Visual Phonic. El film escollit per la cineasta barcelonina per a aquesta sessió és Tabú (F. W. Murnau, Robert J. Flaherty, 1931), una història d'amor tràgica, protagonitzada pels joves indígenes Reri i Matahi, víctimes d'un cruel tabú religiós que s'interposa en la seva felicitat. Rodada a Tahití i Bora-Bora, la col·laboració entre aquests dos monstres del cinema retrata, de manera quasi documental, els costums i la forma de vida dels habitants de les illes del Pacífic sud. Tot un luxe!