Visita l'exposició 'Les façanes de Can Pistoles' i uneixe-te a la nostra celebració dels 5 anys al Raval!

Imatge
10/02/2017
El diumenge 19 organitzem tres visites guiades a la mostra

Si encara no l'has vista, diumenge 19 tens un bon motiu per recórrer, acompanyat de guies coneixedors de la mostra, l'exposició 'Les façanes de Can Pistoles (Cinema Capuitol, 1926-1989). Amb motiu de la celebració dels cinc anys de la Filmoteca al Raval barceloní, organitzem tres visites guiades i gratuïtes a la mostra.

L'exposició, que romandrà oberta fins al 26 de febrer, presenta la història d'aquesta sala a través de les seves façanes més representatives fins a l'any 1989, quan es va sotmetre a una gran reforma que va transformar 'Can Pistoles" en teatre, cosa que encara és avui.

No obstant, sempre és una bona idea veure qualsevol exposició acompanya d'algunes de les persones que millor la coneixen. En aquest cas, diumenge 19 de febrer farem tres recorreguts per 'Les façanes de Can Pistoles' amb el director, el subdirector i la responsable d'exposicions; els itineraris es repetiran a les 16.30 h, a les 17.30 h i a les 18.30 h.

Si us interessa, podeu apuntar-vos-hi per avaçat escrivint un mail a filmoteca.informacio@gencat.cat (en aquest cas, si us plau indiqueu a quina hora voleu fer la visita) o bé adreçant-vos, el mateix dia 19, a les taquilles de la Filmoteca. Es formaran grups de fins a 25 persones.  Us hi esperem!