Darreres adquisicions

Les últimes novetats que han arribat a la Biblioteca al vostre abast amb un sol clic.

Cada mes, la Biblioteca adquireix una selecció de llibres sobre cinema i DVDs de pel·lícules de ficció o documentals que enriqueixen el seu fons i que estan a la disposició de tots els usuaris. Aquí us oferim una petita mostra d’aquestes novetats. El llistat s’anirà renovant quinzenalment amb els materials més interessants que ens arribin.

Imatge
Wong Kar Wai, John Powers
Rizzoli Publications , 2016

El hongkonguès Wong Kar-wai és considerat un dels cineastes més poderosos estèticament del cinema oriental dels darrers vint anys.

 
Imatge
Marta García Villar
Héroes de papel , 2017

El volum sobre Sen to Chihiro (El viatge de Chihiro) inaugura aquesta col•lecció de l’editorial Héroes de papel dedicada a Ghibli, un dels estudis d’animació més importants del món i pare, entre d’altres, de Tonari...

 
Imatge
Daniel Guzmán
Warner Bros , 2015

"A cambio de nada", guanyadora de diferents premis als Goya i al Festival de cinema espanyol de Màlaga.

 
Imatge
Toni Castarnado (ed.)
Comanegra, Ayuntamiento de Barcelona , 2016

L’In-Edit ha aconseguit en menys de tretze anys, no només assolir, sinó que també consolidar-se com el festival de cinema documental musical més important de l’estat espanyol i uns dels més rellevants da nivell...

 
Imatge
Sebastian Schipper
Avalon , 2016

L’actriu catalana Laia Costa és la protagonista i l'ànima de "Victoria", un dels films europeus més premiats de l’any 2015.

 
Imatge
Juan Dos Ramos
Cinefilia Pop , 2015

Els ressons de Richard Matheson en el món del cinema són innombrables, des de les adaptacions de les seves novel•les o relats fins als guions originals, o no, que va escriure per a cinema i televisió.