Darreres adquisicions

Les últimes novetats que han arribat a la Biblioteca al vostre abast amb un sol clic.

Cada mes, la Biblioteca adquireix una selecció de llibres sobre cinema i DVDs de pel·lícules de ficció o documentals que enriqueixen el seu fons i que estan a la disposició de tots els usuaris. Aquí us oferim una petita mostra d’aquestes novetats. El llistat s’anirà renovant quinzenalment amb els materials més interessants que ens arribin.

Imatge
Tom Shone
Thames & Hudson , 2017

Quentin Tarantino ha esdevingut un dels directors més rellevants de les dues últimes dècades, amb una personalitat que no deixa indiferent a ningú.

 
Imatge
Wong Kar Wai, John Powers
Rizzoli Publications , 2016

El hongkonguès Wong Kar-wai és considerat un dels cineastes més poderosos estèticament del cinema oriental dels darrers vint anys.

 
Imatge
Marta García Villar
Héroes de papel , 2017

El volum sobre Sen to Chihiro (El viatge de Chihiro) inaugura aquesta col•lecció de l’editorial Héroes de papel dedicada a Ghibli, un dels estudis d’animació més importants del món i pare, entre d’altres, de Tonari...

 
Imatge
Daniel Guzmán
Warner Bros , 2015

"A cambio de nada", guanyadora de diferents premis als Goya i al Festival de cinema espanyol de Màlaga.

 
Imatge
Toni Castarnado (ed.)
Comanegra, Ayuntamiento de Barcelona , 2016

L’In-Edit ha aconseguit en menys de tretze anys, no només assolir, sinó que també consolidar-se com el festival de cinema documental musical més important de l’estat espanyol i uns dels més rellevants da nivell...

 
Imatge
Sebastian Schipper
Avalon , 2016

L’actriu catalana Laia Costa és la protagonista i l'ànima de "Victoria", un dels films europeus més premiats de l’any 2015.