Préstecs

Les còpies de difusió en 35mm estan disponibles per a d’altres Filmoteques, festivals i institucions culturals que promoguin la difusió del cinema català.

Els préstecs de materials seran possibles sempre i quan es respecti la titularitat dels propietaris dels drets, s’acrediti apropiadament a la Filmoteca de Catalunya i es pugui garantir la conservació del material sol·licitat. És necessari presentar la sol·licitud de préstec amb un termini mínim de 3 setmanes d’antel·lació per poder realitzar els tràmits administratius i tècnics corresponents.

Envia'ns la teva consulta

Les dades marcades amb asterisc són obligatòries.

D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat d’informació i inscripcions de la Filmoteca de Catalunya (ICEC), el responsable del qual és la mateixa institució i que té per finalitat trametre informació sobre les activitats de la Filmoteca de Catalunya que el ciutadà ha requerit.
Per exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’aquestes dades, ho haureu de comunicar a l’adreça de correu electrònic següent: filmoteca.cultura@gencat.cat