Assessorar

El Centre de Conservació i Restauració us pot ajudar a aprofundir en el coneixement dels aspectes materials i tècnics d’una pel·lícula.

Tant si sou un arxiu, un museu, una biblioteca, una institució o un particular, podeu adreçar els vostres dubtes sobre els suports, emulsions, tècniques i altres aspectes de conservació cinematogràfica als nostres tècnics a través d’aquest formulari.

Envia'ns la teva consulta

Les dades marcades amb asterisc són obligatòries.

D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat d’informació i inscripcions de la Filmoteca de Catalunya (ICEC), el responsable del qual és la mateixa institució i que té per finalitat trametre informació sobre les activitats de la Filmoteca de Catalunya que el ciutadà ha requerit.
Per exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’aquestes dades, ho haureu de comunicar a l’adreça de correu electrònic següent: filmoteca.cultura@gencat.cat