Cinefòrums amb les voluntàries dels Serveis Educatius

Data

01/09/2014 - 23/06/2016

Les voluntàries dels Serveis Educatius de la Filmoteca de Catalunya condueixen trimestralment cinefòrums de fragments per als i les alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat de l’Institut Milà i Fontanals del Raval de Barcelona.

Aquests fragments van vinculats a alguna de les pel·lícules de la programació mensual regular de la Filmoteca i serveixen per tractar diferents temes de l’assignatura d’Educació per al desenvolupament personal i la ciutadania així com de llenguatge cinematogràfic.

El projecte de cinefòrums amb l’Institut Milà i Fontanals dels Serveis Educatius de la Filmoteca forma part d’’Apadrina el teu Equipament’, coordinat per la Fundació Tot Raval amb el suport de Raval Cultural i desenvolupat en el marc del Pla d’Educació de Ciutat Vella.

La Núria i la Pilar, mestres jubilades voluntàries de la Filmoteca, ens ho expliquen en aquest clip:

‘Apadrina el teu Equipament’ és una iniciativa que impulsa la col·laboració entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del barri per desenvolupar projectes dins el currículum acadèmic i al llarg del curs escolar.

Les activitats es realitzen tant dins l’aula com a les instal·lacions dels equipaments culturals amb l’objectiu de treballar conjuntament en el desenvolupament d’una oferta educativa més adaptada a diferents realitats, tot apropant els grans equipaments culturals del Raval a l’alumnat dels centres educatius del barri.

Imatge