Maletes didàctiques: La màgia de l'animació (Primària)

Data

05/09/2016 - 29/06/2018

Les maletes didàctiques de la Filmoteca de Catalunya i el Museu del Cinema de Girona us permetran treballar el cinema a l’aula amb els vostres alumnes, experimentar què és i com es fa el cinema, i integrar la cultura cinematogràfica en el currículum educatiu. I ho podreu fer al ritme de cada grup i segons les vostres necessitats.

Les maletes estan pensades per ser utilitzades de manera autònoma pels mestres i professors d'arreu de Catalunya, i per això inclouen una guia didàctica i diferents objectes, recursos i aparells que us permetran d'organitzar les activitats de les maletes de la manera que considereu més convenient.

Amb la voluntat d'apropar els nostres recursos educatius al territori, durant el curs 2016-17 podeu trobar un exemplar de la maleta en dipòsit al CRP del Pallars. Si el vostre centre pertany a aquest CRP, si us plau, contacteu-hi directament per tal de gestionar el préstec de la maleta.

També posem a disposició un altre exemplar gestionat des del Museu del Cinema de Girona

Maleta ‘La màgia de l’animació’

  • Especialment recomanada a partir del Cicle Mitjà de Primària;
  • Una caixa quasi màgica amb aparells que permetran als nois i noies entendre i experimentar el moviment de les imatges a partir de l'animació, i la història dels espectacles visuals des dels inicis del cinema;
  • Guia didàctica per al professorat

La Filmoteca de Catalunya i el Museu del Cinema de Girona tenen entre les seves funcions principals la d'apropar la cultura cinematogràfica a tots els infants de Catalunya, i per fer-ho possible oferim el préstec (gratuït durant el curs 2016-2017) de les dues maletes didàctiques creades pels Serveis Educatius d'ambdues entitats amb la col·laboració de la cooperativa Eduxarxa.

Més informació: filmoteca.escoles@gencat.cat / 935 565 195/98

Imatge
Imatge