Maletes didàctiques: La màgia de l'animació (Primària)

Data

05/09/2016 - 21/06/2019

Les maletes didàctiques de la Filmoteca de Catalunya i el Museu del Cinema de Girona us permetran treballar el cinema a l’aula amb els vostres alumnes, experimentar què és i com es fa el cinema, i integrar la cultura cinematogràfica en el currículum educatiu. I ho podreu fer al ritme de cada grup i segons les vostres necessitats.

Les maletes estan pensades per ser utilitzades de manera autònoma i gratuïta pels mestres i professors d'arreu de Catalunya, i per això inclouen una guia didàctica i diferents objectes, recursos i aparells que us permetran d'organitzar les activitats de les maletes de la manera que considereu més convenient.

El curs 2018-19 trobareu la maleta ‘La màgia de l’animació’ als CRPs del Vallès Oriental I (Granollers), CRP Baix Llobregat V (Cornellà), així com al Museu del Cinema de Girona.  Si el vostre centre es troba a l’àrea d’influència d’algun d’aquests CRPs, si us plau, contacteu-hi directament per tal de gestionar el préstec de la maleta.

Maleta ‘La màgia de l’animació’

  • Especialment recomanada a partir del Cicle Mitjà de Primària;
  • Una caixa quasi màgica amb aparells que permetran als nois i noies entendre i experimentar el moviment de les imatges a partir de l'animació, i la història dels espectacles visuals des dels inicis del cinema;
  • Guia didàctica per al professorat

Més informació: filmoteca.escoles@gencat.cat / 935 565 195/98

Imatge
Imatge