School screening programme

Imatge

La Filmoteca de Catalunya té una missió pedagògica essencial: transmetre el gust pel cinema al públic infantil i juvenil, permetre’ls acostar-se a l’especificitat de l’art cinematogràfic i adquirir una mirada crítica que els converteixi, en el futur, en espectadors amb criteri i coneixements suficients.

L’acció educativa de la Filmoteca s’articula en base a dos programes adreçats a la formació de nous públics: d’una banda, el programa Filmoteca per a les escoles, i de l’altra, Aula de Cinema.

Filmoteca per a les escoles permet a infants i joves de 0 a 18 anys i als seus mestres assistir a sessions matinals de cinema complementades amb diverses activitats pedagògiques a l’entorn de les projeccions. Aula de Cinema s’adreça a estudiants universitaris –però també al públic general- i els ofereix redescobrir la història del cinema en 30 sessions al llarg de tot el curs.

Amb la col·laboració de:  A Bao A Qu/Cinema en Curs, Drac Màgic, El Guionista, la Federació Catalana de Cineclubs i Modiband.

Useful info
  • Timetable:  mornings, between 10.00h. to 13.00h.
  • Rates: 3 € per student per session.

No s'ha trobat cap resultat. Disculpeu les molèsties.

Legend

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol