Dissemination

Tota la feina que es realitza al Centre de Conservació i Restauració persegueix l’objectiu de posar a disposició dels ciutadans el patrimoni fílmic català. Volem facilitar la creació d’esdeveniments o espais on les pel·lícules siguin les protagonistes i que generin la participació cultural, lúdica o científica dels ciutadans.

A més de la difusió a la Filmoteca, el Centre de Conservació i Restauració  fomenta el coneixement de la col·lecció col·laborant amb d’altres institucions culturals amb una selecció de programes per a la seva difusió. El Centre de Conservació i Restauració també publica DVDs i té un acord amb la Federació Catalana de Cineclubs per acostar aquest patrimoni als ciutadans d’arreu de Catalunya.

Fruit dels últims treballs de preservació i restauració podem oferir-vos còpies noves en 35mm de films i autors molt significatius en la història del cinema català, que val la pena descobrir o redescobrir.

L’any 2009 la Filmoteca de Catalunya va iniciar una col·laboració amb l'empresa Cameo per a l’edició de DVDs dels nostres fons que ha de facilitar la seva difusió a nivell internacional.

Des del 2005, el conveni establert amb la Federació Catalana de Cineclubs ens permet arribar a un públic més ampli gràcies a la seva implantació arreu de tot Catalunya i el seu interès en la formació de nous espectadors a través de sessions dedicades al públic infantil i juvenil.