Publications

Les edicions de la Filmoteca de Catalunya (publicades en col·laboració amb diverses editorials catalanes) tenen com a objectiu difondre la cultura cinematogràfica i el patrimoni fílmic català, així com els seus professionals.

Amb la inauguració de la nova seu, la Filmoteca també ha estrenat un nou programa mensual que recull tota l’activitat de la institució: projeccions, exposicions, informació sobre la Biblioteca del Cinema i el Centre de Conservació i Restauració.

La Filmoteca edita, en alguns casos especials, monogràfics que complementen la informació sobre un determinat cicle. Al llarg dels anys hem editat suplements temàtics, biogràfics, dedicats a moviments o corrents cinematogràfiques, ...

Com a part de la seva funció de difusió de la cinematografia, la Filmoteca de Catalunya publica CDs i DVDs adreçats a tots els interessats en el setè art i especialment en els fons de la institució.

La Filmoteca de Catalunya elabora cada any una memòria de les activitats més destacades de les seves tres àrees: difusió, Biblioteca del Cinema i Centre de Conservació i Restauració.