Seu del Raval

Imatge

Descobrirem què s'hi fa a una Filmoteca recorrent els espais d'exposició permanent, exposició temporal, biblioteca i sales de cinema. Si voleu saber com és un projector de 35mm, les bobines, els formats cinematogràfics, la pantalla i conèixer tots els secrets que amaga la seu del Raval de la Filmoteca, no us perdeu aquesta activitat.

CI-CM-CS Sessió de cinema: un cop acabada la visita veurem un film del cinema dels orígens.

La Filmoteca de Catalunya es troba en un dels barris més antics de Barcelona, el Raval, a tocar de la Rambla de les Flors i del Liceu, d’una banda, i del Paral·lel i els seus teatres, de l’altre. L’artèria principal més propera a l’edifici de la Filmoteca és la Rambla del Raval, oberta el 1992 com a part d’una política de regeneració del barri al qual també hi ha contribuït la instal·lació de la Filmoteca en aquest entorn.

L’edifici del Raval compta amb tots els serveis d’un centre cultural modern i accessible als ciutadans, un centre consagrat a la cultura cinematogràfica en les seves diverses vessants i obert a la participació dels usuaris i les entitats interessats en el setè art.

Entreu a la Filmoteca i visiteu-la còmodament des de qualsevol racó amb accés a internet. Aquesta visita virtual a les instal·lacions de l’edifici del Raval us permet fer un recorregut pels seus espais més importants.

La Filmoteca del Raval compta amb els equipaments més idonis per a la seva funció: reunir, conservar, investigar i difondre el patrimoni cinematogràfic des de diferents perspectives.