Programació

Imatge
30/11/2016

De l’1 al 30 de desembre, hem programat un cicle en honor a l’actor estatunidenc Kirk Douglas, que aquest mes celebra el seu centenari i es converteix, així, en la primera estrella masculina de Hollywood que els...

 
Informació pràctica

Tota la informació que necessiteu per gaudir de la programació de la Filmoteca:

Afegiu tota la Programació al vostre Calendari:

iCal | Google Calendar

10/12 Dissabte

Imatge
17:00 h. | Film
David Soren . 2013 . VC . 96'

Una comèdia d'aventures de la productora Dreamworks protagonitzada per un cargol, considerat un perdedor, que somnia ser el millor corredor del món i guanyar el Gran Premi d'Indianapolis 500. Després d'un accident, miraculosament adquireix el poder de la súper-velocitat.

 
Imatge
19:00 h. | Film, Presentació

Nicolas Philibert ens presenta dos documentals sobre dues grans institucions: el Museu del Louvre i el Museu Nacional d'Història Natural. Dos grans frescs del cineasta que afirma que "Una gran pel·lícula és precisament aquella en què la pel·Lícula és més gran que el tema que tracta"

La ville Louvre
Nicolas Philibert . 1990 . VOSC . 84'
Un animal, des animaux / Un animal, animals
Nicolas Philibert . 1996 . VOSC . 60'
 
Imatge
19:30 h. | Film
Yuki Tanada . 2013 . VOSC . 129'

Un home es queda vidu sobtadament i se li treuen les ganes de viure.

 
Imatge
21:30 h. | Film, Presentació
Edouard Molinaro . 1995 . VOSC . 100'

Una projecció que coincideix en el temps amb el muntatge de 'Le nozze de Figaro' al Gran Teatre del Liceu -de fet, ens la presentaran Paco Azorín, director d’escena i escenògraf d'aquesta producció, i Leticía Martín, adjunta a Direcció Artística del Gran Teatre del Liceu-i amb la representació de la mateixa peça al Teatre Lliure. El film és un biopic de l'autor del text, Beaumarchais, rellotger, traficant d'armes, escriptor, llibertí i aventurer.

 
Imatge
22:00 h. | Film
Inés París . 2016 . VE . 93'

Una comèdia vodevilesca farcida d'humor negre que, a més de retratar nous models de família, juga amb els límits de la realitat i la ficció.

 

11/12 Diumenge

Imatge
16:30 h. | Film
Nicolas Philibert . 1997 . VOSC . 102'

Fidels al que ara és una tradició, els interns i el personal mèdic de la clínica psiquiàtrica de La Borde es reuneixen durant l'estiu del 1995 amb l'objectiu de preparar una obra de teatre.

 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol