Programació

Imatge
30/12/2016

Com cada any en aquestes dates, el 2017 la Filmoteca no podia faltar a la tradició i programa el cicle "Els millors films de l’any", que recupera els treballs cinematogràfics més destacats estrenats durant el 2016 -...

 
Imatge
21/12/2016

Som el que veiem. Una oferta polivalent per als amants del cinema. Des de 20 euros pots comprar un abonament de la Filmoteca.

 
Informació pràctica

Tota la informació que necessiteu per gaudir de la programació de la Filmoteca:

Afegiu tota la Programació al vostre Calendari:

iCal | Google Calendar

26/03 Diumenge

Imatge
16:30 h. | Film, Presentació
Luis López Carrasco . 2013 . VE . 67'

Després de la victòria del PSOE a les eleccions generals del 1982, un grup de joves celebren alegrement una festa. Semblava que a Espanya tot estava per venir, tot era futur. Tanmateix, el futur també sembla apropar-se a una velocitat enorme, com un forat negre que devora tot allò que es troba al seu pas.

 
Imatge
17:00 h. | Film
Alain Gagnol, Jean-Loup Felicioli . 2015 . VC . 84'

Un oficial de policia és atacat per un personatge misteriós. A l’hospital coneix Leo, un pacient d’onze anys que té el poder de sortir del seu cos i travessar parets com si fos un fantasma. El creatiu tàndem d’Un gat a París confecciona artesanalment aquesta història d’estil pop-art.

 
Imatge
19:00 h. | Film
Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne . 2008 . VOSE . 105'

Després d’un matrimoni de conveniència amb un drogoaddicte, Lorna, una noia albanesa, està a punt d’aconseguir la nacionalitat belga.

 
Imatge
19:30 h. | Film
Hong Sang-soo . 2015 . VOSE . 121'

Un director de cinema independent —àlter ego de Hong Sang-soo— surt a sopar i es troba amb una pintora. A partir d’aquest instant, les coses comencen a canviar.

 
Imatge
21:30 h. | Film, Presentació

Bogdan Mirica, un dels joves valors del cinema romanès, obre la Mostra que dediquem al cinema del seu país amb el seu primer llargmetratge, un fresc sobre la corrupció de la naturalesa humana. També editor, novel·lista i redactor publicitari, Mirica va començar a dirigir el 2011, quan el seu curtmetratge 'Bora Bora' va ser premiat al festival d'Angers.

Câini / Perros
Bogdan Mirica . 2016 . VOSE . 95'
 

28/03 Dimarts

Imatge
17:00 h. | Film, Presentació
Joel Coen, Ethan Coen . 2016 . VOSE . 106'

Els germans Coen visiten el Hollywood de la cacera de bruixes, i descobreixen que la indústria estava dominada per magnats incultes i per un pesadíssim Herbert Marcuse, que havia convertit tots els guionistes al marxisme.

Presentació a càrrec d’Octavi Martí.
 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol