Programació

05/12/2014

Fruit de la col·laboració amb Bande à Part Escola de Cinema, la Filmoteca posa en marxa les "Lliçons de Cinema", testimonis del pas per la nostra institució de diverses personalitats del món del cinema que...

 
Imatge
07/10/2014

Art i cinema parlen al MNAC i la Filmoteca. El film que obrirà les sessions a la nostra seu serà "Les nuits de la pleine lune"(Éric Rohmer, 1984). Amb presentació enregistrada de Renato Berta

 
Informació pràctica

Tota la informació que necessiteu per gaudir de la programació de la Filmoteca:

Afegiu tota la Programació al vostre Calendari:

iCal | Google Calendar

18/04 Dissabte

Imatge
17:00 h. | Film
Mark Andrews, Brenda Chapman, Steve Purcell . 2012 . VC . 93'

La princesa Mèrida viu sotmesa a les tradicions ancestrals del seu poble. Segons els seus progenitors, s’ha de casar amb un príncep per continuar la nissaga de la reialesa escocesa.

 
Imatge
19:00 h. | Film
Alain Resnais . 1961 . VOSC . 93'

Un hotel internacional acull i empresona, com una gran naturalesa morta, uns éssers que es mouen entre l’elegància i l’encantament. Un d’ells ofereix a una dona un impossible: un passat, un present i un futur.

 
Imatge
19:30 h. | Film
Alain Resnais . 1959 . VOSC . 91'

Les vides dels dos personatges principals, una francesa i un japonès, s’aturen en el moment en què es bombardeja Hiroshima. Temps després, es troben a la mateixa ciutat i comecen una història d’amor marcada pel seu passat, la bomba atòmica i l’ocupació nazi de França.

 
Imatge
21:30 h. | Film
Bansky . 2010 . VOSE . 87'

Banksy, l'artista anònim més conegut del món, dirigeix aquest documental que encara ningú no ha pogut esbrinar si es tracta d'una broma.

 
Imatge
21:45 h. | Film
Bong Joon-Ho . 2013 . VOSE . 126'

El primer film en anglès i amb repartiment internacional del director sud-coreà 'Bong Joon-ho' ('Memories of Murder') és aquest thriller postapocalíptic que imagina un futur en què els únics humans supervivents a la glaciació són els passatgers d'un tren que no s'atura.

 

19/04 Diumenge

Imatge
16:30 h. | Film

Francesco Rosi, mort als 92 anys, ha estat un dels directors italians més respectats gràcies als seus acuradíssims i documentats retrats dels problemes socials, criminals i polítics del seu país.

Carmen
Francesco Rosi . 1983 . VOSC . 152'
 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol