Programació

Imatge
30/12/2016

Com cada any en aquestes dates, el 2017 la Filmoteca no podia faltar a la tradició i programa el cicle "Els millors films de l’any", que recupera els treballs cinematogràfics més destacats estrenats durant el 2016 -...

 
Imatge
21/12/2016

Som el que veiem. Una oferta polivalent per als amants del cinema. Des de 20 euros pots comprar un abonament de la Filmoteca.

 
Informació pràctica

Tota la informació que necessiteu per gaudir de la programació de la Filmoteca:

Afegiu tota la Programació al vostre Calendari:

iCal | Google Calendar

30/04 Diumenge

Imatge
16:30 h. | Film
Maurice Tourneur . 1943 . VOSC . 88'

Un vidu que viu amb els seus pares es casa amb una noia de gran bellesa que és diferent d’allò que aparenta.

 
Imatge
17:00 h. | Film
Carlos Saldanha . 2014 . VE . 101'

Blu, Perla i els seus tres fills porten una vida perfecta. Quan Perla decideix que els nens han d'aprendre a viure com autèntiques aus, insisteix que la família viatgi a l'Amazones.

 
Imatge
19:00 h. | Film
S. Craig Zahler . 2015 . VOSE . 133'

El western i el terror gore s'uneixen en simbiosi perfecta en aquest film que narra el periple duríssim, a través del desert, d'una petita expedició a la recerca de tres persones segrestades per uns indis caníbals.

 
Imatge
19:30 h. | Film
Maurice Tourneur . 1932 . VOSC . 95'

Un policia mor assassinat quan intenta investigar un cas relacionat amb el tràfic de cocaïna. Les úniques proves del crim són un guant de dona trobat en un taxi abandonat i un revòlver. La policia va estrenyent el cercle al voltant d'una dona d'origen polonès.

 
Imatge
21:30 h. | Film
Aleksandr Sokúrov . 2001 . VOSE . 101'

Lenin viu en una casa de pagès amb la seva dona i envoltat de forces de seguretat. El líder soviètic acaba de patir un segon atac que li ha afectat el cervell i li ha paralitzat parcialment els braços i les cames.

 

02/05 Dimarts

Imatge
17:00 h. | Presentació
Albert Lewin . 1950 . VOSC . 122'

Albert Lewin va escollir Tossa per desenvolupar una història d'amour fou que partia de la trobada del mite i la llegenda: el mite de Pandora, creada per Zeus per castigar els homes, i la llegenda de l'holandès errant, condemnat a vagar eternament amb el seu vaixell fantasma.

Presentació a càrrec d'Aleix Pratdepàdua.
 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol