Programació

Informació pràctica

Tota la informació que necessiteu per gaudir de la programació de la Filmoteca:

Afegiu tota la Programació al vostre Calendari:

iCal | Google Calendar

20/07 Divendres

Imatge
17:00 h. | Film, Altres

Un clàssic del cinema mut acompanyat per música de Bach! Tota la capacitat expressiva del llenguatge de Bach i els recursos electrònics enriquint la projecció d’una pel·lícula sorprenent!

The Crowd / La multitud
King Vidor . 1928 . S/D . 111'
Amb acompanyament musical de D.J. Köthen i Cels Campos.
 
Imatge
19:00 h. | Film
Ingmar Bergman . 1969 . VOSC . 72'

Aquesta pel·lícula és un treball per a la televisió sueca, rodat durant nou dies del 1967 amb mitjans escassos i no exhibit fins al 1969.

 
Imatge
19:30 h. | Film
John Huston . 1967 . VOSC . 109'

Basat en una novel·la curta de Carson McCullers, el film se situa en un campament militar, i en la història es barregen problemes d'adulteri, de vouyerisme i homosexualitat que afecten els personatges centrals: dos oficials, les seves esposes i un soldat ras que trenca l'aparent harmonia dels altres personatges.

 
Imatge
21:30 h. | Film
Michelangelo Antonioni . 1970 . VOSC . 112'

Antonioni, després de l’èxit de 'Blow-Up', va rebre carta blanca de la Metro-Goldwyn-Mayer per rodar aquest film -ara de la Warner- en el qual amb l’ajut de quatre guionistes (entre els quals Sam Shepard) va intentar donar la seva particular visió de l’Amèrica de finals del seixanta des de la perspectiva dels joves radicals.

 
Imatge
22:00 h. | Film
Ingmar Bergman . 2000 . VOSC . 100'

Victor Sjöström, el gran director de cinema suec, es reuneix amb la primera dona guanyadora del Premi Nobel de Literatura, Selma Lagerlöf, i li mostra algunes escenes de La carreta fantasma, que adapta un dels seus llibres.

 

21/07 Dissabte

Imatge
17:00 h. | Film
Wolfgang Groos . 2016 . VC . 106'

Robbi i Tobbi no són uns amics gaire normals, ja que Tobbi és un robot. Per a un viatge replet d'aventures construeixen el Fliewatüüt, el vehicle perfecte per terra, mar i aire.

 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol