Programació

Imatge
Cicle
15/07/2016 - 21/07/2016

Aquest juliol, Arts Santa Mònica programa l’exposició "Nunes, més enllà del temps",comissariada per Joan Maria Minguet i dedicada a l’escriptor i cineasta portuguès José María Nunes, qui va retratar Barcelona en...

 
Imatge
Cicle
01/07/2016 - 31/07/2016

La sensació d’alienació i desencís generada a partir de la Segona Guerra Mundial va impregnar gèneres com el de gàngsters, els policíacs o el melodrama. Com a resultat van sorgir un conjunt de temes i actituds que...

 
Imatge
Cicle
01/07/2016 - 31/08/2016

El cinema ha estat l'art del segle XX. és a dir, ha estat la forma d'expressió més popular durant un període que va des de la primera dècada del segle XX fins ben entrats els anys setanta, moment en què la televisió...

 
Informació pràctica

Tota la informació que necessiteu per gaudir de la programació de la Filmoteca:

Afegiu tota la Programació al vostre Calendari:

iCal | Google Calendar

24/07 Diumenge

Imatge
16:30 h. | Film, Presentació

John Crockatt, prestigiós violinista que col·labora habitualment amb el cèlebre director anglès, ens presenta aquest reportatge ens permet fer una immersió i conèixer de ben a prop la dinàmica d’assaig dels conjunts dirigits per John Eliot Gardiner, i el profund coneixement que aquest té de l'obra de Bach.

John Eliot Gardiner in rehearsal
Manfred Waffender . 1999 . VOSC . 59'
Presentació a càrrec de John Crockatt.
 
Imatge
17:00 h. | Film
Takashi Yamazaki, Ryûichi Yagi . 2014 . VC . 95'

Nobita rep la visita d'un nen misteriós que diu ser el seu rebesnét del segle XXII, i que li anuncia que el seu futur serà un desastre que arruïnarà tota la família durant generacions. "Un episodi de luxe de la sèrie Doraemon" (Jordi Batlle Caminal).

 
Imatge
19:00 h. | Film
Robert Rossen . 1947 . VOSE . 104''

Un noi de classe humil entra en el món de la boxa i cau en la xarxa de corrupció dels gàngsters que manipulen el negoci.

 
Imatge
19:30 h. | Film
William A. Wellman . 1931 . VOSE . 73'

'Safe in Hell' narra la història d’una prostituta que creu que ha matat un dels seus clients i que, amb l’ajut del seu amant, escapa a una illa del Carib on no existeix l’extradició, però que està poblada per criminals i violadors.

 
Imatge
21:30 h. | Film
Fritz Lang . 1944 . VOSE . 86'

Un home que acaba de sortir d’un psiquiàtric, on ha estat reclòs durant uns anys, es veu implicat en un afer d’espionatge alemany durant la Segona Guerra Mundial a Londres. Aquesta adaptació de la novel·la de Graham Greene és una de les pel·lícules antinazi de Lang que mai no van arribar a estrenar-se a l’Espanya franquista.

 

26/07 Dimarts

Imatge
17:00 h. | Film
Luis Maria Delgado . 1961 . VE . 102'

Pel•lícula musical insòlita escrita conjuntament per Luis María Delgado, provinent d'una família d'artistes, i el ballarí Alfredo Alaria, i interpretada per aquest i el seu ballet.

 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol