Cineastes àrabs, amb presentació a càrrec de Nadia Lamhaidi i Amal Ramsis

Amal Ramsis, directora del Festival de Cinema àrab-iberoamericà de Dones d’El Caire, i Nadia Lamhaidi, periodista especialitzada en la formació en mitjans de comunicació i membre del projecte Med media de la UNESCO per la formació de dones periodistes, ens presenten aquesta sessió que inclou cinc curtmetratges realitzats per dones àrabs a Algèria, Egipte, Jordània, Marroc i Tunísia.

Presentació a càrrec de Nadia Lamhaidi, periodista, i Amal Ramsis., directora del Festival de Cinema àrab-iberoamericà de Dones d’El Caire.

Amb la col·laboració de: 

Apta per a tots els públics
Dv, 06/06/2014 - 19:00 h.
Sala Laya
Presentació a càrrec de Nadia Lamhaidi, periodista, i Amal Ramsis., directora del Festival de Cinema àrab-iberoamericà de Dones d’El Caire.

Afegiu al vostre calendari

Cineastes àrabs
Diverses autores
Algèria-Egipte-Jordània-Marroc-Tunísia
2012-2013
àrab
VOSC
105'
Betacam digital i DVD

Es projecten els curtmetratges següents: The Dinner / El sopar (Mais Darwaza, 2013. Jordània. 20’); Drapeau Blanc / Bandera blanca (Laila Triqui, 2013. Marroc. 20’); Wooden Hand / Mà de fusta (Kaouther Ben Hania, 2013. Tunísia, 23’); Quitely / Silenciosament (Sarah Mourad, 2013. Egipte. 10’) i Une journée ordinaire / Un dia corrent (Bahia Allouache, 2012. Algèria. 22’).

 
 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol