Sessió doble: 'Adri' i 'Klip', amb prensetació a càrrec d’Estíbaliz Urresola

Estíbaliz Urresola, directora del film 'Adri', ens el presenta. A la mateixa sessió també projectarem 'Klip', de la directora sèrbia Maja Milos.

Presentació a càrrec d’Estíbaliz Urresola.

Apta per a tots els públics
Dj, 05/06/2014 - 21:30 h.
Sala Laya
Presentació a càrrec d’Estíbaliz Urresola.
Imatge

Afegiu al vostre calendari

Imatge
Adri
Estíbaliz Urresola
Espanya
2013
castellà
VO
15'
Blu-ray

Fa anys que l’Adri s’entrena per al campionat regional de natació. Dos dies abans de l’esdeveniment, el seu cos comença a canviar de manera inesperada i ella haurà de saber respondre a la sorpresa.

L’òpera prima d’aquesta jove realitzadora basca resident a Barcelona denota una cura estètica i narrativa que mereix l’atenció de prop i augura futurs llargmetratges.

 
Imatge
Klip
Maja Milos
Sèrbia
2012
serbocroat
VOSC
100'
HDCam

La càmera del mòbil de la Jasna registra la construcció de la identitat femenina adolescent a través d’una poètica hiperrealista i d’una realitat hipersexualitzada. Tota una vida a Internet.

La càmera del mòbil de la Jasna registra l’extremisme social que la volta. La violència, el sexe i el consum de droguesentre els i les adolescents de la Sèrbia contemporània conflueixen en una sèrie de filmacions de poètica hiperrealista i hipersexualitzada que posen en escena la construcció de la identitat femenina per i a través de les mirades que observen a l’altra banda de les multipantalles.

 
 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol