Buscando respeto, amb debat amb Saskia Sassen, David Brotherton, Antonio Fernández, Luca Queirolo Palmas, Carles Feixa i José González Morandi

Cicle: 
Avui documental

'Buscando respeto' és un projecte d'investigació en sociologia sobre els joves del carrer, les seves organitzacions i les polítiques locals que hi interactuen.

Per presentar-lo comptarem amb Saskia Sassen, sociòloga i economista i recent premi Príncep d'Astúries de Ciències Socials i una de les majors expertes en ciutadania i afers urbans, així com en globalització i migracions; amb David Brotherton, sociòleg especialista en globalització, crim organitzat i bandes; amb   Antonio Fernández, sociòleg, Luca Queirolo Palmas i Carles Feixa, directors del projecte d'investigació Yougang, i amb José González Morandi, autor del film sorgit del projecte Yougang, elaborat per i amb joves d'una barri barceloní.

Debat posterior a la projecció amb la participació de Saskia Sassen, David Brotherton, Antonio Fernández, Luca Queirolo Palmas, Carles Feixa  i José González Morandi.

Apta per a tots els públics
Dc, 11/12/2013 - 18:30 h.
Sala Laya
Imatge
Imatge
Buscando respeto
José González Morandi
Espanya
2013
castellà
VE
90'
Blu-ray

Documental associat al projecte Yougang que planteja una mirada comprensiva al món de les bandes, sempre criminalitzades des del discurs mediàtic i social.

Partint d’aquests joves i de la seva manera de viure, basada en l’apropiació de l’espai i de la ciutat, el film també vol construir una contranarració capaç de posar en evidència la “tirania de les imatges” i dels discursos amb què la societat pretén definir-los.

 
 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol