BACHcelona

Imatge
Data: 
20/07/2018 - 24/07/2018

Acollim, per quart any consecutiu, el vessant cinematogràfic del BACHcelona, un festival que va més enllà del format concert per tal de potenciar la vivència, la interacció, la divulgació i els aspectes més inesperats i lúdics de la música de J. S. Bach.

Les darreres edicions han servit per consolidar aquesta iniciativa cultural barcelonina, que enguany s’ha internacionalitzat i ha obert una franquícia a Edimburg amb el nom d’Edinbach. A la nostra ciutat, es durà a terme del 19 al 24 de juliol en centres de cultura i edificis emblemàtics com el Palau de la Música, el Recinte Modernista de Sant Pau, el palau Güell, la Casa Vicens i la Filmoteca mateixa.  

Amb la col·laboració de: 

BACHcelona

Afegiu el Cicle al vostre Calendari

iCal | Google Calendar 

20/07 Divendres

Imatge
17:00 h. | Film, Altres

Un clàssic del cinema mut acompanyat per música de Bach! Tota la capacitat expressiva del llenguatge de Bach i els recursos electrònics enriquint la projecció d’una pel·lícula sorprenent!

The Crowd / La multitud
King Vidor . 1928 . S/D . 111'
Amb acompanyament musical de D.J. Köthen i Cels Campos.
 

22/07 Diumenge

16:30 h. | Film
Manfred Waffender . 2000 . VO . 27'

El director d'orquestra britànic John Eliot Gardiner té l'objectiu de reproduir totes les cantates de Johann Sebastian Bach.

 

24/07 Dimarts

Imatge
17:00 h. | Film

Willemijn Mooij, directora general de la Nederlandse Bachvereniging, i Shunske Sato, concertino i director artístic, ens explicaran el seu esplèndid projecte All of Bach, amb el qual aquesta entitat holandesa té la intenció de filmar tota la música de J. S. Bach durant els propers anys.

Presentació a càrrec de Willemijn Mooij i Shunske Sato.
 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol