Bachcelona 2019

Imatge
Imatge
Data: 
17/07/2019 - 21/07/2019

La setena edició del Bachcelona té com a convidat especial Georg Friedrich Händel, l’altre gran representant de la música barroca alemanya. Bach i Händel són dos genis nascuts el mateix any a tan sols 40 km de distància, que tot i compartir i una mateixa època històrica, van dur vides oposades.

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el Recinte Modernista de Sant Pau, el Palau de la Música Catalana, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Museu de la Música, La Pedrera, el Palau Güell, la sala Luz de Gas, L’Auditori i La Filmoteca de Catalunya són els altres espais que acullen aquest festival que, any rere any  es reinventa i es transforma per tornar a oferir Bach des de totes les seves possibles vessants, formats i artistes que s’atreveixen a interpretar-lo des de perspectives inèdites.

Amb la col·laboració de: 

    

Afegiu el Cicle al vostre Calendari

iCal | Google Calendar 

17/07 Dimecres

Imatge
17:00 h. | Film

El talentós pianista Carles Marigó construeix una suite inspirada en Bach per il·lustrar pel·lícules de Segundo de Chomón, un dels pioners del cinema més importants.

Amb l'acompanyament musical del mestre Carles Marigó.
 

19/07 Divendres

Imatge
17:00 h. | Film
Ulrich Meyszies . 2009 . VOSC . 60'

Aquest documental ens mostra els anys de joventut de Händel, concretament l’època dels seus viatges per Itàlia, que va ser decisiva en el seu desenvolupament artístic posterior.

 

21/07 Diumenge

Imatge
16:30 h. | Film
Antonio Climent . 1991 . VC . 88'

Peça teatral enregistrada al teatre La Villarroel de Barcelona que representa una trobada imaginària entre Bach i Händel.

 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol