Something Wild

Something Wild / Algo salvaje

Un yuppie novaiorquès topa inesperadament amb una noia tan particular com inclassificable. De sobte, es troba camí de Nova Jersey trasgredint totes les normes i, a més, perseguit per un psicòpata gelós. "Jonathan Demme condueix aquesta aventura emblemàtica amb pols ferm i un sentit de l’humor malvat.

Modula amb destresa consumada les variacions inquietants d’aquest conte divertit i cruel, el to urbà d’alta comèdia del qual s’enfosqueix gradualment fins a convertir-se en un drama gairebé rural quan el furt juganer deixa pas a l’atracament a mà armada i a la violència paranoica per a que l’innocent protagonista es descobreixi com un doble perfecte del marit neuròtic i criminal de la seva parella. Pot objectar-se que aquesta violència sembla excessiva i innecessària per al desenllaç, però és impossible no sucumbir a l’atractiu letal d’aquesta pel·lícula magnífica i intel·ligentment subversiva" (José Luis Guarner).

Trailer

See video
Apta per a tots els públics
Dg, 13/08/2017 - 16:30 h.
Sala Chomón
Dv, 18/08/2017 - 19:30 h.
Sala Chomón
Imatge

Fitxa tècnica

Direcció: 
Jonathan Demme
Guió: 
E. Max Frye
Interpretació: 
Jeff Daniels, Melanie Griffith, Ray Liotta, Margaret Colin, Tracey Walter, Dana Preu, Jack Gilpin, Su Tissue, Kristin Olsen, John Sayles, John Water
Producció: 
EUA
Any: 
1986
Idioma original: 
anglès
Versió: 
VOSE
Durada: 
114’
Format: 
35 mm

Afegiu al vostre calendari

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol