Loong Boonmee raleuk chat

Loong Boonmee raleuk chat / Uncle Boonmee recuerda sus vidas pasadas

Palma d'Or a Cannes i premi de la crítica en el Festival de Sitges, aquest títol és part d'un gran projecte anomenat "Primitiu", que inclou una instal·lació, un curt, un llibre, fotografies i una altra pel·lícula en el futur.

Aquesta és una pel·lícula misteriosa i abstracta que obliga l'espectador a utilitzar la imaginació a través d'una posada en escena hipnòtica. "Parlo bàsicament dels meus records de quan vivia a la zona nord-est de Tailàndia, on la repressió anticomunista va ser brutal. Originalment, l’oncle Boonmee s'inspira en un llibre que em va donar un monjo budista. L'estil del film, la manera d'actuar, la il·luminació i les localitzacions s'inspiren en estils diferents del cinema, els còmics i sobretot els drames televisius amb què vaig créixer als anys 70. És cinema fantàstic, els fantasmes i els animals estranys també són part del paisatge del meu passat" (Apichatpong Weerasethakul).

En aquesta sessió, Lluís Miñarro estarà acompanyat en la seva presentació per la crítica Cloe Masotta, membre de l'ACCEC (Associació Catalana de Critics i Escriptors Cinematogràfics) i col·laboradora, entre d'altres, de Blogs&Docs, Caimán Cuadernos de Cine, Transit: cine i Márgenes, i una de les primeres crítiques a parlar de Loong Boonmee raleuk chat.

Trailer

See video
Apta per a tots els públics
Dj, 13/10/2016 - 18:30 h.
Sala Laya
Presentació a càrrec de Lluís Miñarro i Cloe Masotta.
Dv, 21/10/2016 - 21:30 h.
Sala Laya
Imatge

Fitxa tècnica

Direcció: 
Apichatpong Weerasethakul
Guió: 
Apichatpong Weerasethakul
Interpretació: 
Thanapat Saisaymar, Jenjira Pongpas, Sakda Kaewbuadee, Natthakarn Aphaiwonk
Producció: 
Catalunya-Alemanya-França-Gran Bretanya-Països Baixos-Tailàndia
Any: 
2010
Idioma original: 
tailandès
Versió: 
VOSE
Durada: 
113’
Format: 
35 mm

Afegiu al vostre calendari

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol