The Deer Hunter

The Deer Hunter / El cazador

Realitzat sis anys després de la fi de la Guerra del Vietnam, 'The Deer Hunter' va ser un dels primers films de ficció a abordar els fantasmes del conflicte.

L'acció arrenca en una petita ciutat metal·lúrgica de Pennsylvania. Poc abans de partir al front, uns amics viuran dos rituals molt diferents: la boda d'un dels dos i una cacera on es reprodueixen certs codis de camaraderia i noblesa que molt aviat es veuran greument alterats. L’experiència dels nois a Vietnam serà desastrosa i els deixarà seqüeles físiques i psíquiques. El film va esdevenir un èxit de taquilla que va obtenir cinc Oscars a les categories de millor film, director, actor secundari (Christopher Walken), muntatge i so. “Igual de còmode en el lirisme que en el realisme, virtuós de la imatge impactant, però també amb sentit de la paràbola, mestre perfecte de la seva tècnica, Michael Cimino demostra que és un cineasta complet” (Le Monde).

Trailer

See video
Apta per a tots els públics
Dg, 01/01/2017 - 19:00 h.
Sala Chomón
Dg, 08/01/2017 - 19:30 h.
Sala Laya
Imatge

Fitxa tècnica

Direcció: 
Michael Cimino
Interpretació: 
Robert De Niro, Meryl Streep, Christopher Walken, John Savage, George Dzundza, John Cazale, Amy Writght, Joe Grifasi, Chuck Aspegren
Producció: 
EUA
Any: 
1978
Idioma original: 
anglès
Versió: 
VOSE
Durada: 
183'
Format: 
35 mm

Afegiu al vostre calendari

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol