The Trial, amb presentació a càrrec de l'arquitecta Olga Felip

Olga Felip, arquitecta de l'estudi gironi Arquitecturia (amb Josep Camps), estudi recent guanyador del premi YAYA 2013 a l'arquitecte jove més prometedor), i individualment guanyadora dels prestigiós premi AJ per a dones arquitectes emergents, ens presenta 'The Trial' (Orson Welles, 1962).

Més enllà de la fascinació que pot generar la seva trama, The Trial és un exercici visual estimulant que simbolitza totes les possibilitats de manipulació de l’espai a través d’una càmera. Orson Welles signa, d’alguna manera, un viatge per l’arquitectura d’un malson, i ho fa amb la seva mestria habitual.

Presentació a càrrec d’Olga Felip.

Apta per a tots els públics
Dj, 19/06/2014 - 20:00 h.
Sala Chomón
Presentació a càrrec d’Olga Felip.
Imatge
Imatge

Afegiu al vostre calendari

Imatge
The Trial / El proceso
Orson Welles
Anthony Perkins, Jeanne Moreau, Romy Schneider, Elsa Martinelli, Orson Welles, Akim Tamiroff, Suzanne Flon, Madeleine Robinson, Michel Lonsdale, Arnaldo Foà, Fernand Ledoux
RFA-Itàlia-França
1962
anglès
VOSE
120'
DCP

Una pel·lícula escrita, dirigida i muntada per Welles, una adaptació del famós text de Kafka en què la mà del genial cineasta s’exhibeix amb tota la seva fastuositat: plans-seqüència antològics, angles expressionistes i primers plans d’una expressivitat enorme. Encara que no tots els “wellesians” la van rebre amb entusiasme, la comunió entre els mons d’Orson i de Franz és, sens dubte, fascinadora.

 
 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol