Victoria, amb presentació a càrrec de l'actriu Laia Costa

El film que obre la 'Mostra de Cinema alemany' d'enguany és 'Victoria', de Sebastian Schipper, un dels grans triomfadors de la darrera edició de la Berlinale, on va ser reconegut com el film més innovador de la secció oficial i va guanyar l'Ós de Plata a l'aportació artística pel seu ús singular de la càmera. El seu director, Sebastian Schipper, i la seva protagonista, Laia Costa, ens el presenten.

També participaran a l'acte d'inauguració la directora del Goethe Institut de Barcelona, Judith Maiworm, i els representants, respectivament, de la Fundació Goethe, patrocinadora de l'esdeveniment, i de la distribuïdora Avalon, responsable de la distribució del film a Espanya. 

Avís:  ENTRADES EXHAURIDES.

Davant la previsible afluència de públic, només es vendran dues entrades per persona.

Com habitualment, els titulars d'un abonament de la Filmoteca de Catalunya poden reservarla seva entrada per mail a filmoteca.informacio@gencat.cat 

Apta per a tots els públics
Dj, 22/10/2015 - 19:30 h.
Sala Chomón
Presentació a càrrec de Laia Costa.
Imatge

Afegiu al vostre calendari

Imatge
Victoria
Sebastian Schipper
Laia Costa, Frederick Lau, Franz Rogowski, Max Mauff, Burak Yigit, Nadja Laura Mijthab
Alemanya
2015
alemany
VOSE
140'
Blu-ray

El film, rodat en un únic pla seqüència de més de dues hores, segueix els passos d'una noia espanyola nouvinguda a Berlín que queda immersa en un malson acompanyant un grup de nois que surten d'una discoteca.

A més dels reconeixements rebuts a la Berlinale, la darrera pel·lícula de Schipper també va ser la gran triomfadora a la darrera edició dels premis anuals del cinema alemany, en què va rebre els guardons a la millor pel·lícula, la millor direcció i les millors interpetacions masculina i femenina, aquest darrer per a la barcelonina Laia Costa.

 
 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol