Serielizados Fest.

Imatge
Imatge
Data: 
20/09/2018 - 28/09/2018

Jón Gnarr és un còmic islandès que va començar fent broma del sistema i va acabar sent alcalde de la capital del país. Tot un personatge que ha sabut connectar com ben pocs amb la gent, i que ens visita, de la mà de Serielizados Fest, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona per presentar la sèrie The Mayor, en una edició que té Islàndia com a país convidat.

 A causa del tancament de la Filmoteca , a partir del 7 de setembre, la programació de Serielizados Fest. s'ha traslladat a altres cinemes barcelonins:

El documental Gnarr es projectarà al Zumzeig cinema el diumenge 23 a les 19.00 h.

L’estrena de la sèrie The Mayor (Borgarstjórinn) s’incorporarà a la sessió Com vaig arribar a ser alcalde?’, conversa entre Jón Gnarr i Oriol de Balanzó, el divendres 28 a les 19h al Hall del CCCB. Es projectarà el primer capítol de la sèrie com a inici de la xerrada.

The Night Shift (Naeturvaktin) passarà a projectar-se el diumenge 30 a les 20h al Hall del CCCB, tot just abans de la clausura del festival. En podrem veure dos capítols, i l’accés serà gratuït amb inscripció prèvia.

 

Afegiu el Cicle al vostre Calendari

iCal | Google Calendar 

No s'ha trobat cap resultat. Disculpeu les molèsties.

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol