Ulrike Ottinger

Imatge
Imatge
Data: 
09/12/2018 - 16/12/2018

El cinema d’Ulrike Ottinger, en paraules de l’escriptora experta en art i cinema Leslie Camhi, és “bojament sumptuós i transgressiu, i difícilment es pot confondre amb la rutina de la realitat quotidiana"

Visionar els seus films és com viatjar a través de països meravellosos per descobrir, com una aventura alternativament enlluernadora, exasperant i gratificant. Es tracta d'una cineasta única que combina l’esperit d’una proscrita amb mirada d’etnògrafa amb la capacitat de sorprendre d’una artista.

La cineasta i fotògrafa alemanya ens visita per presentar Chamissos Schatten, el seu darrer treball . Guardonat amb el premi al millor documental per l’Associació de Crítics de Cinema Alemanys, és un relat monumental del seu periple pel mar de Bering.

Amb la col·laboració de: 

Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona  Drac Màgic   H10 Hotels

 

Afegiu el Cicle al vostre Calendari

iCal | Google Calendar 

08/12 Dissabte

Imatge
17:30 h. | Film, Presentació

Ulrike Ottinger ens presenta la seva darrera obra, la monumental 'Chamissos Schatten', un film de 12 hores que hem dividit en capítols i que suposa, dins la trajectòria d'aquesta cineasta inclassificable, un nou repte.

Chamissos Schatten, Kapitel 1: Alaska und aleutische Inseln / La sombra de Chamisso, capítulo 1: Alaska y las islas Aleutian
Ulrike Ottinger . 2016 . VOSE . 193'
Presentació a càrrec d'Ulrike Ottinger.
 

09/12 Diumenge

Imatge
19:30 h. | Film
Ulrike Ottinger . 2016 . VOSE . 192'

La segona part d’aquesta pel·lícula monumental de viatges ens porta a la península de Txukotka, a l’extrem oriental d’Euràsia, i a l’illa de Wrangel, situada a l’oceà Àrtic, entre els mars dels Txuktxis i de la Sibèria Oriental.

 

15/12 Dissabte

Imatge
18:30 h. | Film
Ulrike Ottinger . 2016 . VOSE . 156'

Poques vegades l’atracció del viatger per les terres llunyanes ha estat filmada d’una manera tan fascinant com ho fa Ulrike Ottinger en aquest film.

 

16/12 Diumenge

Imatge
19:30 h. | Film
Ulrike Ottinger . 2016 . VOSE . 177'

La península de Kamtxatka i l’illa de Bering posen el punt final a aquest immens viatge pels confins del món, plasmat en diari fílmic.

 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol