Wallay – African Film Festival

Imatge
Data: 
01/12/2018 - 06/12/2018

Wallay! és un viatge a la diversitat i la creativitat del continent africà narrat mitjançant el seu llenguatge cinematogràfic.

Carregat d’emocions, tendresa i imaginació, Wallay!, el Festival de Cinema Africà de Barcelona, arriba a la seva edició d’hivern creuant Moçambic en tren, arrencant somnis amb superherois i fent bufar un tenebrós vent de western; aterra al Raval per fer sentir el ritme dels Antonov, creuar els límits de l’amor prohibit i explorar, gaudir i estremir-se. Amb un ingredient imprescindible: les veus dels directors convidats.

Amb la col·laboració de: 

Wallay! Festival de Cinema Africà de Barcelona

Afegiu el Cicle al vostre Calendari

iCal | Google Calendar 

01/12 Dissabte

Imatge
19:00 h. | Film
Likarion Wainaina . 2018 . VOSC . 74'

Una nena de nou anys està boja per les pel·lícules d’acció i somnia ser una superheroïna. El seu desig més gran és rodar una pel·lícula i protagonitzar-la.

 

02/12 Diumenge

Imatge
16:30 h. | Film
Wanuri Kahiu . 2018 . VOSC . 83'

Kena i Ziki són dues noies molt diferents que viuen en una urbanització de Kenya. Els seus respectius pares viuen una forta rivalitat política a causa de la campanya electoral que els enfronta.

 

04/12 Dimarts

Imatge
21:30 h. | Film, Taula rodona
Licinio Azevedo . 2016 . VOSE . 93'

Licinio Azevedo adapta el seu llibre homònim, en el qual narra la història d’amor d’una infermera que s’enamora d’un militar durant un viatge en tren en plena guerra civil de Moçambic, a finals dels vuitanta.

Diàleg posterior a càrrec de Tania Adam i Beatriz Leal.
 

05/12 Dimecres

Imatge
20:00 h. | Film
Hajooj Kuka . 2014 . VOSE . 65'

Un documental que ens mostra els agricultors, els pastors i els rebels de la regió del Nil Blau i les muntanyes dels Nuba, al Sudan.

 

06/12 Dijous

Imatge
17:00 h. | Film
Michael Matthews . 2017 . VOSC . 120'

Sud-àfrica en ple apartheid. La comunitat de Rallway és víctima d’una opressió brutal policial a la qual només gosen oposar-se els Five Fingers amb una lluita sincera però ingènua.

 
Imatge
20:00 h. | Film, Presentació
Jean-Marie Teno . 2009 . VOSE . 70'

Mitjançant el retrat d’un músic i artesà de djembés, d’un petit emprenedor, propietari d’un videoclub, i d’un noi que decora les parets de la ciutat amb citacions filosòfiques, Jean-Marie Téno planteja la qüestió de l’accés a la cultura en un barri popular de Ouagadougou (Burkina Faso) i mostra com aquesta ha esdevingut un dels motors de lluita contra la misèria.

Presentació a càrrec de Jean-Marie Teno.
 

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol