Serveis educatius

Imatge

Les voluntàries dels Serveis Educatius de la Filmoteca de Catalunya condueixen trimestralment cinefòrums de fragments per als i les alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat de l’Institut Milà i Fontanals del Raval de...

 
Imatge

Els dossiers didàctics s’ofereixen regularment durant el curs escolar i estan dirigits a docents d’Educació Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius.

 
Imatge

Els Serveis Educatius de la Filmoteca de Catalunya tenim com a objectiu fonamental apropar el llenguatge audiovisual a joves i grans, donant a conèixer i posant en valor el patrimoni fílmic i cultural de la Filmoteca...

 
Imatge
Cicle
05/09/2016 - 23/06/2017

Els Serveis Educatius ofereixen diversos recursos per al professorat: maletes didàctiques en préstec, dossiers didàctics, assessorament en treballs de recerca i més.

 
Imatge

El programa Filmoteca per a les escoles té l’objectiu de fomentar l’interès d’infants i joves cap al cinema, així com formar els espectadors del futur posant en valor el nostre patrimoni cinematogràfic.

Imatge

Aula de Cinema és una invitació als estudiants de diverses universitats catalanes –UB, UAB, UPF, URL–, als estudiants de l'escola de cinema Bande à Part, de l'Elisava, d'EstudioDeCine, i al públic no universitari per redescobrir la història del setè art en 30 sessions.

Imatge

Voleu conèixer una Filmoteca per dins? Saber com es conserven els materials cinematogràfics o conèixer els nostres fons bibliogràfics? Concerteu una visita guiada, descobrireu els secrets del cinema i d'una cinemateca...

Imatge

Activitats sota demanda.

A més de les nostres sessions pedagògiques permanents, també organitzem activitats en les dates que més us interessin.

Imatge

Dossiers didàctics, formació per a docents, activitats especials, projectes europeus i altres iniciatives puntuals desenvolupades pels Serveis Educatius de la Filmoteca.

Destacats

El docents disposeu d'un servei personalitzat d'asessorament en treballs de recerca...

La Filmoteca de Catalunya forma part del projecte Apadrina el teu Equipament

Publicacions

Actualitat

09/11/2015

Els Serveis Educatius de la Filmoteca organitzen el dijous 19 de novembre a les 17.30h, a la seu...