Filmoteca per a les escoles

Imatge

El programa Filmoteca per a les escoles té l’objectiu de fomentar l’interès d’infants i joves cap al cinema, així com formar els espectadors del futur posant en valor el nostre patrimoni cinematogràfic.

Per això, us proposem diverses activitats adreçades a tots els nivells educatius: sessions matinals de cinema i sessions d'iniciació al llenguatge cinematogràfic acompanyades de material didàctic, tallers, visites, itineraris temàtics i recursos per al professorat.

Curs 2015-2016

Aquest curs, a més de les sessions habituals en didàctica del cinema- dinamitzades per MODIbandA Bao A Qu, Drac Màgic i Federació Catalana de Cineclubs- i Jocs al segon, continuem amb tallers vinculats a les exposicions temporals de la Filmoteca i amb les sessions fora de Barcelona: visites al Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca, a Terrassa, i dues sessions en col·laboració amb el Museu del Cinema a Girona.

Les novetats pel 2015-16 són la presentació d’una maleta didàctica en préstec per a les escoles, una nova visita sobre els oficis de la Filmoteca, nous recursos per al professorat i sessions disponibles per a educació de persones adultes. També iniciem col·laboració amb l’Institut Goethe, i amb Càmeres i Acció, a més de commemorar el centenari de Roald Dahl.

Informació pràctica

No s'ha trobat cap resultat. Disculpeu les molèsties.

Llegenda

S/D. Sense diàlegs VE. Versió espanyola
VO. Versió original VOSC. Versió original subtitulada en català
VC. Versió catalana VOSE. Versió original subtitulada en espanyol