Fuego en la sangre

Ignacio F. Iquino · 1953 · 90'

Datasheet

Direction Ignacio F. Iquino
Interpretation Antonio Vilar, Marisa de Leza, Conchita Bautista, María Dolores Pradera, Antonio Casas, Luis Induni, Rafael López Somoza, Consuelo de Nieva.
Production Catalunya
Year 1953
Version VE
Duration 90'
Format DCP

Malgrat la importància i interès del film dins el cinema dels anys cinquanta, és un dels films més desconeguts del director.

El fet que es realitzés durant els anys de la transició del suport de plàstic de nitrat al d’acetat de cel·lulosa, menys inflamable i inestable, va fer que el negatiu original de càmera i els contratipus no es conservessin.

Els únics elements disponibles són un positiu de 35mm incomplet i tres còpies de 16mm, que han estat a la base del complex treball de digitalització i reconstrucció portat a terme per l’equip del 2CR de la Filmoteca de Catalunya i pels col·laboradors Ferran Alberich, Manel Almiñana, Andrea Campillo i Juan Soto.

La restauració ha comptat amb la complicitat i la generositat de la Filmoteca Española i la Filmoteca de Andalucía.

*Les sessions gratuïtes de la Filmoteca no admeten reserves ni venda en línia. Només es poden retirar aquestes entrades a les nostres taquilles dins del seu horari d’obertura i amb un màxim de dues entrades per persona.

Programmes that have programed this Film

Sessions
Wednesday 27 October 2021 · 20:00  Amb presentació a càrrec de Clara Martín (2CR), Ferran Alberich i Andrea Campillo. Sessió gratuïta* Thursday 28 October 2021 · 16:30  Sessió gratuïta*