La foto de mis viejos | Registro de extremistas | Archivo de la Memoria Trans

· 12' | 3' | 59'

Archivo de la Memoria Trans

Datasheet

Duration 12' | 3' | 59'
Format Arxiu digital

La foto de mis viejos
PABLO BECERRA, 2011. Argentina. VE. 12' Arxiu digital.


Natalia i Ernesto, filla i fill de desapareguts, expliquen què van sentir en el moment de rebre de l’Archivo Provincial de la Memoria còpies de les fotografies que la policia de la província de Córdoba va fer als seus pares quan van ser segrestats.

 

Registro de extremistas. 3'


Video realitzat per formar part de la proposta museogràfica de l’Archivo Provincial de la Memoria emprant fotografies preses per la policia de Córdoba a persones segrestades i detingudes per raons polítiques. Es tracta de 136.242 negatius amb imatges preses des de 1964 fins al 1992 que, juntament amb el llibre “Registro de Extremistas”, estaven en poder de la Justícia Federal de Córdoba com a  part del material probatori de les causes per delictes de lesa humanitat a la província.

 

Archivo de la Memoria Trans
AGUSTINA COMEDI, MARIANA BOMBA, 2021. Argentina. VE. 59'. Arxiu digital.


Una sèrie documental de quatre capítols que reuneix imatges i relats de dones trans de més de 50 anys per preservar la memòria d’aquesta comunitat extremadament hostigada per la societat.

Presentació de Carles Guerra i comentari posterior a càrrec d’Ana Longoni (escriptora i investigadora) en relació amb la xerrada Què ens diuen les fotos que Víctor Melchor Basterra va arrancar a l’horror?, al KBr Fundació MAPFRE el 19 d’abril.

Programmes that have programed this Film

Sessions
Wednesday 20 April 2022 · 19:30  Sessió amb presentació*