Programme

Carta blanca a Paco Poch

Paco Poch

13/09/2022 - 30/09/2022

calendario

Paco Poch (Igualada, 1951) és un home polifacètic que té una llarga trajectòria en l’àmbit cultural i audiovisual. És mànager cultural, doctor en Ciències de la Comunicació, professor de Producció a la Universitat Pompeu Fabra, redactor de Serra d’Or, fundador de Catalan Films, distribuïdor i, sobretot, productor independent d’arriscats projectes de ficcions i documentals tant de cinema com de televisió.

Des dels seus orígens professionals, com a cap de producció, al costat de Pepón Coromina, ha estat darrere d’algunes de les propostes més innovadores del cinema català. Villaronga, Cadena, Abril, Guerín i, molt especialment, Isaki Lacuesta han estat en la seva òrbita com a productor.

Quan defineix la seva manera de fer, afirma que té “rigor i manca de rigor alhora: em moc bé, però desordenadament. En el meu estil es barreja l’aspecte humà, de continguts, d’interessos, d’elements cultes i al mateix temps progressistes. La idea que el cinema és la vida i la continuació dels somnis. I que la poesia no és incompatible amb la reivindicació”.

La seva resposta a la Carta blanca que li hem ofert s’articula a partir de tres facetes fonamentals a la seva obra: la cinefília, la de distribuïdor i la de productor.

 

Amb la col·laboració de:

Paco PochMallerich Films

Programme

Le père de mes enfants
El padre de mis hijos
MIA HANSEN-LOVE, 2009.
Elvira Madigan
BO WIDERBERG, 1967.
A Torinói ló
El cavall de Torí
BÉLA TARR, ÁGNES HRANITZKY, 2011
Innisfree
JOSÉ LUIS GUERIN, 1990.
Rendez-vous à Bray
Cita en Bray
ANDRÉ DELVAUX, 1971.
L'albero degli zoccoli
L'arbre dels esclops
ERMANNO OLMI, 1977.
Entre dos aguas
ISAKI LACUESTA, 2018.
Simindis kundzuli
Corn Island
GEORGE OVASHVILI, 2014.
La senyora
JORDI CADENA, 1987.
Buenaventura Durruti, anarquista
JEAN-LOUIS COMOLLI, 1999