Taller Llums i ombres: el collage i el cinema com a autorepresentació

Programme: Sessions especials.

Collage

L’artista Isis Navarro impartirà aquest taller inspirat en l’obra del cineasta Jaime Camino i l’exposició dedicada a la mirada autobiogràfica de la seva filmografia. Els i les participants crearan collages per convertir-los en el cartell de la seva pròpia pel·lícula. Una manera d’analitzar-nos i veure les pròpies “llums i ombres”, com indica el títol de la pel·lícula de Camino, guiats per l’estètica i les imatges dels cartells dels films que va idear en el seu dia el reconegut dissenyador América Sánchez.  

Una proposta per a persones amb curiositat pel cinema i el collage i amb ganes d’experimentar i jugar amb el referent de Jaime Camino en el marc de l’exposició “No tan de pressa”.  

Isis Navarro, artista plàstica de collage i tècniques mixtes, entén l’art com a teràpia d’autoconeixement. Biòloga de formació, va estudiar il·lustració aplicada al disseny gràfic a IDEP i il·lustració a la Llotja.

Ha exposat en festivals d’art contemporani i ha portat els seus collages a grans formats en festivals d’art urbà, sempre en la contínua cerca de noves tècniques d’expressió.

Entrada gratuïta

Reserva de places a: filmoteca.serveiseducatius@gencat.cat.

Programmes that have programed this Film

Sessions
Thursday 13 October 2022 · 19:00  Taller a càrrec de l’artista Isis Navarro. Tuesday 18 October 2022 · 19:00  Taller a càrrec de l’artista Isis Navarro.