Milton Glaser: To Inform and Delight

Wendy Keys · 2008 · 73'

Ficha técnica

Dirección Wendy Keys
Año 2008
Versión VOSC (Versió original amb subtítols en català)
Duración 73'
Formato Arxiu Digital

Coincidint amb el 60è aniversari de la fundació de l’ADG-FAD (Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics del FAD) es projecta en el marc del cicle Per Amor a les Arts, la pel·lícula Milton Glaser: to Inform & Delight. Escollida pels vincles que el dissenyador va mantenir amb l’associació en diferents moments de la seva vida, la pel·lícula es projecta un any després del seu traspàs. Un film que ofereix una visió sense precedents dels moments quotidians de la vida personal de Glaser i del seu procés creatiu, revelant la seva humilitat, calidesa i extraordinària intel·ligència.

Milton Glaser és la personificació del disseny gràfic nord-americà i un dels dissenyadors més grans de la història. Des del seu icònic logotip “I love NY” fins als seus prolífics dissenys de diaris i revistes, logotips, identitats de marques, pòsters i altres efímers visuals, Glaser és tan admirat per la seva excepcional producció visual com ho és per les seves reflexions sobre el paper del disseny en general. La seva obra, lúdica i punyent a parts iguals, explora la intersecció de la forma i la llum per informar (to inform) i delectar-se (delight).

La sessió de dimarts 8 de juny estarà presentada per Albert Isern, dissenyador gràfic, editor i col·leccionista. President de l’ADG-FAD entre els anys 1972 i 1989.

 

Amb la col·laboració de:

FAD LOGO Logo Museu del Disseny

Ciclos que han programado este film

Sesiones
Martes 8 Junio 2021 · 16:30  Presentació a càrrec d'Albert Isern (dissenyador) Jueves 10 Junio 2021 · 19:30