Moreno Bernardi

Bori Mo · 2020 · 105'

Moreno Bernardi

Ficha técnica

Dirección Bori Mo
Producción Catalunya
Año 2020
Versión VE (Versió original en castellà)
Duración 105'
Formato Arxiu digital

Tota una vida destinada a la recerca de la veritat que existeix en l’art, és el que el defineix com a persona i com artista. La confessió de l’ànima humana i artística d’un dels referents del teatre i la dansa contemporani a través de l’arxiu d’imatges de les seves peces més emblemàtiques, acompanyades de la veu del mateix Bernardi que, amb un crit íntim, sincer i personal, composa una nova creació amb la qual afronta la inquietud de crear i produir art des d'una visió humanista.

La càmera de Bori Mo torna a acompanyar Bernardi al llarg de diversos processos creatius en aquest testimoni audiovisual: un exercici de sinceritat i autenticitat que dona a conèixer pensaments que ni es veuen ni s’escolten a les peces del director italià, el qual ens apropa la visió d’una ment hiperactiva que aconsegueix sortir del seu propi caos per conversar amb ell mateix.

La confessió d’un artista que ha rebutjat totes les definicions i etiquetes que se li han intentat atribuir. Un poema d’imatges i paraules amb les quals conèixer i redescobrir a Moreno Bernardi.

Ciclos que han programado este film

Sesiones
Martes 26 Abril 2022 · 19:30  Presentació a càrrec de Moreno Bernardi, Bori Mo i Roger Pi (músic)