Pel·lícules immundes: Bonezzi-Almodóvar

Programa: Sessions especials.

La maldición de la rejoneadora

La maldición de la rejoneadora 

BERNARDO BONEZZI, 1985. Int.: Carmen de la Fuente, Juan Sánchez, María Barranco, Elena García, Fabio McNamara. Espanya. VE. 30’. Arxiu digital. 

Quan un jove matrimoni arriba a un pis que han llogat en un barri popular de Sevilla no tenen ni idea de què els espera. Unes veïnes frisoses de xafardejar en la vida dels nouvinguts expliquen a la noia el terrible crim que va costar la vida a l’anterior inquilina, la rellonejadora Katy. Això i la incomprensió del seu marit converteixen la vida de la novençana en un malson. 

Migmetratge totalment desconegut filmat per Bernardo Bonezzi, músic madrileny, líder del grup Los Zombies, i compositor de la banda sonora de molts dels films d’Almodóvar, entre altres realitzadors. Justament, gràcies a aquesta pel·lícula, Almodóvar va descobrir María Barranco i la va incorporar al repartiment de Mujeres al borde de un ataque de nervios.

Tráiler para amantes de lo prohibido

PEDRO ALMODÓVAR, 1985. Int.: Josele Román, Bibiana Fernández, Bibí Andersen, Sonia Hohmann, Carmen Espada, Poch, Ángel Alcázar. Espanya. VE. 17'. Arxiu digital. 

Una història d’amor tràgica que fa servir boleros com a diàlegs.

Curt realitzat per Almodóvar per a la promoció de ¿Qué he hecho yo para merecer esto? i que va representar el retorn al cinema més bandarra i divertit dels seus inicis.

Amb la col·laboració de:

Películas inmundas Zumzeig  RTVE

Ciclos que han programado este film

Sesiones
Viernes 1 Diciembre 2023 · 20:30  Presentació a càrrec de María Barranco i Juan Sánchez acompanyats per Marc Ferrer i Júlia Betrian, programadors del cicle