Old Joy

Kelly Reichardt · 2006 · 76'

Datasheet

Direction Kelly Reichardt
Interpretation Daniel London, Will Oldham, Tanya Smith, Robin Rosenberg
Production EUA
Year 2006
Version VOSC (Versió original amb subtítols en català)
Duration 76'
Format Arxiu Digital

Old Joy va reportar a la cineasta els primers reconeixements internacionals i va ser el primer film estatunidenc a rebre el màxim guardó al Festival de Rotterdam.

La conversa La banda sonora invisible entre Marta Salicrú i Francina Ribes que tindrà lloc el dia 16 de març a les 19.30h tractarà la rellevància sonora en les pel·lícules de Kelly Reichardt.

Francina Ribes és doctora en Mitjans, Comunicació i Cultura per la UAB i màster en Estudis de Cinema i Audiovisual Contemporanis per la Universitat Pompeu Fabra. És coeditora del fanzine feminista Bulbasaur i membre del grup de música Doble Pletina.  

Marta Salicrú és la directora de Radio Primavera Sound. Periodista musical de Barcelona amb més de quinze anys d’experiència –onze a Time Out Barcelona, la meitat com a cap de redacció–, és col·laboradora de Rockdelux. Ha participat com a ponent en trobades internacionals de la indústria musical com Eurosonic Noorderslag (ESNS), Primavera Pro, M for Montreal, MIL (Lisbon International Music Network) i BIME Pro. Com a docent, s’especialitza en cultura pop, podcasting i ràdio online (ESCAC, Elisava, UOC, International Music Business School). Va coescriure ‘Putos himnes generacionals’ (Columna, 2015).

 

Programmes that have programed this Film

Sessions
Tuesday 16 March 2021 · 19:30  Amb la conversa "La banda sonora invisible”, entre Marta Salicrú i Francina Ribes Friday 19 March 2021 · 16:00